Huzurkent Kazım Karabekir İlkokulu

Vizyon: Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak ve olumlu yönde geliştirmek için, ilgi çekici fiziksel mekanlar oluşturarak, okulumuzda bir atılım, bir değişim yaratıp, bilgi t oplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEĞİZ!

Misyon: Paydaşlarının üyesi bulunmaktan hoşnut olacağı, uygun fiziki donanıma sahip, çağdaş, kaliteli ve modern bir eğitim kurumunda; Bilgi teknolojisini kullanarak bilgiye ulaşan ve ulaştığı bilgilerle yaşadığı çağa damgasını vuracak fikirler üreten, çevreye duyarlı, örnek ve lider bireyler yetiştirmek için VARIZ VE ÇALIŞMAKTAYIZ!

Başarılar: 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılında TKY Ödül sürecinde Tarsus ilçesi Yılın Kaliteli Okul Kurum Kategorisinde birincilik,aynı kategoride il genelinde ikincilik ödülü kazandık. 2011 Yılında Beyaz Bayrak Ödülü kazandık.

Saatler: 08:20 - 14:00
Isınma: Elektrik